Dit drømmeliv skabes indefra!

I dette 3-trins online program (med danske undertekster og arbejdsbog) vil Dr Joe Dispenza lære dig, trin for trin, hvordan du skaber det liv du drømmer om!
Det gratis kursus indeholder 2 af Dr Joe’s meditationer.

Hvad er du?

Verden reagerer ikke på, hvad du ønsker… den reagerer på, hvad du er! Du har to muligheder for at nærme dig dit liv: du kan være offer eller skaber af dit liv! Hvis du vil forandre dit liv, så start med at erkende at du har et valg!

Skaber af dine følelser

Kun når dine tanker og følelser er synkroniserede og sender det samme signal, vil dine intentioner være i stand til at påvirke din verden. Dine tanker har brug for et kar (energi), for at være effektive. Denne energi kommer fra dine følelser! Hvis du lærer at vælge bevidst og hæve frekvensen af dine følelser, vil du være i stand til at flytte dig fra offer til skaber!

Skaber af dine følelser

Kun når dine tanker og følelser er synkroniserede og sender det samme signal, vil dine intentioner være i stand til at påvirke din verden. Dine tanker har brug for et kar (energ)i, for at være effektive. Denne energi kommer fra dine følelser! Hvis du lærer at vælge bevidst og hæve frekvensen af dine følelser, vil du være i stand til at flytte dig fra offer til skaber!

Få adgang til dette enestående program
(med danske undertekster og arbejdsbog), 100% gratis, NU!

Dine tanker bestemmer din virkelighed, så når du bliver ved med at tænke det samme, bliver du ved med at skabe den samme virkelighed igen og igen, dag ud og dag ind.

Lad os starte på dette program sammen den 03.04.2023

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Et nyt dig fører til en ny virkelighed!

Dine tanker og følelser skaber verden omkring dig! De former dit liv, din krop og dit helbred! Når du ændrer din indre verden, vil din ydre verden ændre sig med den!

Men hvordan?

I DENNE TRÆNING VIL DU OPDAGE HVORDAN!

Når du følger formlen trin-for-trin, vil du begynde at ændre dit indre og genskabe dit liv, dit helbred og verden omkring dig!

Du vil lære at skabe verden indefra dig selv!

THE FORMULA

Dr Joe Dispenza udviklede denne formel efter adskillige år som workshopleder, videnskabsmand og del af et forskerhold!
Det er disse resultater der er sammenfattet og præsenteret i dette unikke 3-trins program!

Få din plads i dette program NU, gratis!

Så nemt er det! 

Tilmeld dig

Tilmeld dig nu med din e-mailadresse. Det er helt gratis!

Modtag e-mails

Modtag et trin af programmet hver dag i 3 dage.

Begynd at skabe!

Brug formlen, øv dig så ofte du har brug for det, og begynd at skabe din verden!

Få din plads i denne enestående træning NU (gratis)!

Dette udviklede online program inkluderer:

Intense niveauer

Dybe meditationer

Timers undervisning

The Formula Dr Joe Dispenzas (nyeste kursus):

Dette eksklusive 12-trins program er ikke tidligere offentliggjort i Danmark!

Det komplette program indeholder den nyeste viden, teknikker og meditationer baseret på Dr Joe Dispenzas egne forsknings- resultater og mangeårige erfaring.

Du har nu den unikke mulighed for at opleve de første 3 trin helt gratis. Vi starter alle sammen på mandag den 03.04.2023!

Få din plads, gratis, NU!

Har du spørgsmål? Vi har svarene:

Hvordan tilmelder jeg mig dette program?

Du skal blot indtaste dit navn og din e-mailadresse i tilmeldingsformularen her på siden. Det er alt!

Er dette kursus virkelig helt gratis?

Ja! Dette er en unik mulighed for at deltage i dette komplette program: Hele 3-trins processen, også alle meditationer, er helt gratis!

Hvilket sprog er programmet?

Al undervisning er tilgængelig på engelsk med danske undertekster eller dansk voiceover. Alt skriftligt materiale og arbejdsbogen er på dansk.

Dr Joe Dispenza…

Dr Joes passion kan findes i skæringspunktet mellem de seneste resultater fra områderne neurovidenskab, epigenetik og kvantefysik for at udforske videnskaben bag spontane remissioner. Han bruger denne viden til at lære folk, hvordan de helbreder deres kroppe af sundhedsmæssige forhold, foretager væsentlige ændringer i deres liv og udvikler deres bevidsthed.

Siden 2010 har han samarbejdet med videnskabsmænd og universiteter for at udføre omfattende forskning i de effekter, som meditation har på hjernen og kroppen. Under hans avancerede retreats rundt om i verden har hans team indsamlet mere end 12.000 hjernescanninger (kvantitativ QEEG) og 8.000 hjertefrekvensvariabilitetsmålinger (HRV) i et forsøg på at korrelere de virkninger, som vedvarende forhøjede følelser og selvregulering har på hjerte og selvregulering. hjernefunktion, immunrespons og overordnet sind-krop sundhed. Han og hans team har også studeret genekspression, proteinregulering, immunrespons, neurotransmitterændringer, telomerlængde og variationer i bioaktive cellulære metaboliske partikler hos både nybegyndere og avancerede meditatorer.

Som New York Times bestseller-forfatter, forsker, foredragsholder og virksomhedskonsulent har Dr Joes forskning ført ham til at udvikle en praktisk formel til at hjælpe mennesker med at transformere deres liv.